Popis
Fondánová hmota základní.
Použití: Pro pekařskou a cukrářskou výrobu k polévání, k výrobě fondánové náplně a krému.
Fondán za stálého míchání plynule zahříváme v duplikátoru, nebo ve vodní lázni na teplotu 40°C. Na 1 kg fondánu použijeme asi 40 ml vody anebo cukerného roztoku. Teplota při úpravě fondánu by neměla přesáhnout 40°C, při vyšší teplotě dochází k nežádoucímu poškození mikrokrystalické struktury fondánu a ke zhoršení jeho kvality.
Barva čistě bílá.
Skladujte na čistém, suchém místě bez jiných pachů. Chraňte před přímým sluncem.
Teplota skladování 20°C max 25°C. Chraňte před mrazem. Optimální vlhkost vzduchu 50 - 60%, max 70%.
Složení: cukr, glukózový sirup, voda.
Výrobce :
CARLA spol. s r. o.
Krkonošská 2850
Dvůr Králové nad Labem
544 01 Česká republika
Nutriční hodnoty ve 100 g: energie 1515 kJ/356 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené 0 g), sacharidy 89 g (z toho cukry 81 g), bílkoviny 0 g, sůl 0 g
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.