Popis
Příprava: výrobek rozpouštějte zahříváním v mikrovlnné troubě nebo vodní lázni při teplotě 40-45°C (vyhněte se přímému plameni). Doporučujeme temperovač na čokoládu. Pokud chcete, aby poleva při skusu křupala a byla pevná, polevu neřeďte. Pro lesklejší povrch a měkčí konzistencí (lépe se krájí) na výsledném dezertu doporučujeme na jeden díl polevy přidat 1/4 dílu tuku.
Složení výrobku:
Cukr, rostlinné tuky( palmojádrový, palmový), sušená syrovátka z mléka, sušené odstředěné mléko, spirulina a jablečný koncentrát, emulgátor (E322 slunečnicový lecitin).
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g
Energetická hodnota | 2371 kJ |
Energetická hodnota | 568 kcal |
Tuky | 36 g |
- z toho nasycené mastné kyseliny | 29 g |
Sacharidy | 59 g |
- z toho cukry | 59 g |
Bílkoviny | 2.1 g |
Sůl | 0.24 g |
Stravovací požadavky, diety, omezení
Výrobce deklaruje | Bezlepkový výrobek - neobsahuje lepek (Gluten free) |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.