Popis
Příprava a použití
Cukrářské droždí se při vyšších teplotách (při pečení) mění v plyn, který těsto kypří. Těsto je ihned vhodné ke zpracování, můžete jej však připravit i předem a uchovat v chladu. Při přípravě dbejte, aby i ostatní suroviny byly chladné. Cukrářské droždí smíchejte s moukou nebo studenou tekutinou.
Nejčastěji se cukrářské droždí používá při výrobě perníčků, sušenek či rakviček.
Bezpečnostní varování
Uchovávejte mimo dosah dětí.
Druh zboží
Trvanlivé
Druh balení
Baleno teplem
Skladování
Vlivem rozkladu na oxid uhličitý, vodu a amoniak dochází k přirozenému úbytku hmotnosti obsahu sáčku, a proto skladovat v suchu a na nejchladnějším místě. Po otevření sáčku přesypat do sklenice a těsně uzavřít plastovým víčkem.
.Složení: kypřící látka: E 503 (ii), protispékavá látka: E 504
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota 0 kJ/ 0 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 0 g
z toho cukry 0 g
Bílkoviny 0 g
Sodík max. 3 mg
Vláknina 0 g
Výrobek neobsahuje alergenní složky uvedené v příloze č. 1 vyhlášky
č. 113/2005 Sb. v platném znění.
Výrobce:
PROXIM s.r.o. | Stará Obec 318 | 533 54 Rybitví
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.