KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.
KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.
KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY.
Složení: Cukr, sušené mléko, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený
kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma, barvivo (E160a, E101), pšeničná mouka.
Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2136 kJ (511 kcal)
Tuky: 27,2 g
z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,1 g
Sacharidy: 58,9 g
z toho cukry: 51,9 g
Vláknina: 0,5 g
Bílkoviny: 7,1 g
Sůl: 0,8 g
LIKÉROVÉ ŠPIČKY
Tmavý krém : |
Karina Kakao Mix |
1000 g |
Voda pitná |
450 g |
Tuk na šlehání |
1250 g |
Světlá náplň : |
Karina Milk Mix |
500 g |
Voda pitná |
500 g |
Rumové aroma (dle chuti) |
10 g |
KARINU s vodou necháme 5minut stát.
Alergeny: Obiloviny obsahující lepek ( tj. pšenice, žito, ječmen, oves, pšenice špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy ) a výrobky z nich, mléko a výrobky z něj ( včetně laktózy )
může obsahovat stopy : Vlčí bob ( lupina ) , sezamová semena , suché skořápkové plody, sójové boby, jádra podzemnice olejné ( arašídy ) a vejce a výrobky z nich