• 1 z 2
 

Karina milk mix (5 kg)

 

Směs určená pro přípravu světlého cukrářského krému s příchutí likéru, např. jako náplň do likérových špiček, v kombinaci se šlehačkou jako lehký šlehačkový krém

Balení 5 kg

Dostupnost Skladem
749 Kč
   
Značka Ireks
Kategorie Ochucené ztužovače do šlehaček a krémů
 

KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY. 

Složení: Cukr, sušené mléko, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený
kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma, barvivo (E160a, E101), pšeničná mouka.

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2136 kJ (511 kcal)
Tuky: 27,2 g
z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,1 g
Sacharidy: 58,9 g
z toho cukry: 51,9 g
Vláknina: 0,5 g
Bílkoviny: 7,1 g
Sůl: 0,8 g

LIKÉROVÉ ŠPIČKY

                    Tmavý krém :
Karina Kakao Mix 1000 g
Voda pitná 450 g
Tuk na šlehání 1250 g
                    Světlá náplň :
Karina Milk Mix 500 g
Voda pitná 500 g
Rumové aroma (dle chuti) 10 g                                                                     

 KARINU s vodou necháme 5minut stát.

Alergeny: Obiloviny obsahující lepek ( tj. pšenice, žito, ječmen, oves, pšenice špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy ) a výrobky z nich, mléko a výrobky z něj ( včetně laktózy )

může obsahovat stopy : Vlčí bob ( lupina ) , sezamová semena , suché skořápkové plody, sójové boby, jádra podzemnice olejné ( arašídy ) a vejce a výrobky z nich

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: