Tip Efekt lupa
 

Karina kakao mix

 

Hotová směs na výrobu "Likérových špiček" s kombinací likérové náplně - Karina MILK MIX

od 519 Kč
Kategorie Ochucené ztužovače do šlehaček a krémů
Zvolte variantu
large 22 KARINA Milk Mix KARINA Kakao Mix a Kg: 5 Skladem 519 Kč
   
large 22 KARINA Milk Mix KARINA Kakao Mix a Kg: 15 Skladem 1 359 Kč
   
 

KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY. 

Složení: Cukr, kakao (min. 21%), sójová mouka, rostlinný olej (palmový), modifikovaný kukuřičný a bramborový škrob
(E1412), glukózový sirup, sušená syrovátka.

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 1614 kJ (386 kcal)
Tuky: 7,8 g
z toho nasyc.mastné kyseliny: 4,0 g
Sacharidy: 66,4 g
z toho cukry: 61,2 g
Vláknina: 8,3 g
Bílkoviny: 9,9 g
Sůl: 0,1 g

LIKÉROVÉ  ŠPIČKY

                           Tmavý krém :
Karina Kakao Mix 1000 g
Voda pitná 450 g
Tuk ke šlehání 1250 g
                           Světlá náplň :
Karina Milk Mix 500 g
Voda pitná 500 g
Rumové aroma (dle chuti) 10 g                                                                                                  

 

KARINU a vodu necháme 5minut stát.

 Alergeny: sójové boby, mléko  ( včetně laktózy ) a výrobky z nich.

Může obsahovat: obiloviny obsahující lepek, suché skořápkové plody, jádra podzemnice olejné( arašídy), sezamová semena, mléko a výrobky ( včetně laktózy ), vejce a vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: