Karina jogurt

 

KARINA se nejčastěji používá na výrobu krémů a náplní, lze použít také na tekuté náplně. KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají. KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože. KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY.

Dostupnost Skladem
119 Kč
   
Kategorie Ochucené ztužovače do šlehaček a krémů
 

Složení: Glukóza, rostlinný olej (palmový, plně ztužený kokosový), cukr, glukózový sirup, modifikovaný bramborový
škrob (E1414), sušená syrovátka, kyselina (E330), aroma, sušené mléko, emulgátor (E471, E472a), mléčná
bílkovina.

Použití: Karina Jogurt 500g + voda 250g Všechny suroviny promícháme a necháme 5min odstát. Poté šleháme do požadované konzistence. Před dalším zpracováním necháme ještě asi 15min. odležet a opět promícháme. Můžeme přidat cca 250g másla / šlehačky - dávkování podle chuti

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: