Tip Efekt lupa
 

Karina jahoda (1 kg)

 

KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se živočišnou šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají a nestahují se.

KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože

Balení 1kg

Dostupnost Skladem
119 Kč
   
Značka Ireks
Kategorie Ochucené ztužovače do šlehaček a krémů
 

Složení: Glukóza, cukr, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, modifikovaný bramborový škrob (E1414), sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), kyselina (E330), aroma, sušené mléko, emulgátor (E472a), barvivo (E120, E101), pšeničná mouka.

 Alergeny: sušená syrovátka, sušené mléko, pšeničná mouka

Může obsahovat stopy: sójové boby, suché skořápkové plody, jádra podzemnice olejné( arašídy)mléko a výrobky ( včetně laktózy ), vejce a výrobky z nich, sezamová semena a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2026 kJ (485 kcal)
Tuky: 21,6 g
z toho nasyc.mastné
kyseliny:
18,5 g
Sacharidy: 70,2 g
z toho cukry: 57,2 g
Vláknina: 0,0 g
Bílkoviny: 1,1 g
Sůl: 0,3 g

 

 

Šlehačková varianta :
Kariny Višeň krém 1000 g
Voda pitná do Kariny 500 g
Šlehačka nebo rostlinný krém 2000 g 

 

Máslová varianta :
Kariny Višeň krém 1000 g
Voda pitná do Kariny 500 g
Máslo mlékárenské 500 g 

 

Dohotovení povrchů výrobků (dortů) :
Karina Višeň krém 50 g
Voda pitná do Kariny 20 g
Topglanz 20 g
Roztok Sanettu (voda 13g + Sanett 7g) 20 g

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: