Karina basic milk (5 kg)

 

Je kompletní směs na výrobu šlehačkových a máslových krémů.

KARINY jsou směsi, které dodávají cukrářským krémům výbornou stabilitu při zachování jejich vláčnosti. Používají se v kombinaci se šlehačkou, máslem nebo margarinem. Krémy připravené z rostlinných šlehaček nevysychají.

KARINY jsou také vhodné k použití u rostlinných  krémů v kombinaci se sušenou želatinou. Ta dodá krémům nejen plnost v chuti, ale hlavně zajistí jejich hladkost a snadnější krájení výrobků. Řez je čistý, hladký a krémy se nelepí na nože.

KARINY ve variaci s máslem a nebo tukem který používáte na tukové  krémy. Dodají chuť a barvu charakteristickou k druhu Vámi použité KARINY

Balení 5kg

Dostupnost Skladem
649 Kč
   
Značka Ireks
Kategorie Ochucené ztužovače do šlehaček a krémů
 

Složení: Cukr, sušené mléko, rostlinný olej (palmový), glukózový sirup, sušená syrovátka, rostlinný tuk (plně ztužený kokosový), zahušťovadlo (E401), emulgátor (E472a), aroma.

Alergeny: sušené mléko, sušená syrovátka,

Může obsahovat stopy: obiloviny obsahijící lepek,sójové boby, suché skořápkové plody, jádra podzemnice olejné( arašídy)mléko a výrobky ( včetně laktózy ), sezamová semena a výrobky z nich, vejce a výrobky z nich, vlčí bob ( lupina ) a výrobky z něj

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku:
Energetická hodnota: 2162 kJ (517 kcal)
Tuky: 27,5 g
z toho nasyc.mastné kyseliny: 22,3 g
Sacharidy: 60,0 g
z toho cukry: 53,2 g
Vláknina: 0,5 g
Bílkoviny: 7,1 g
Sůl: 0,8 g

 

Šlehačková varianta :
Kariny Besic Milk 1000 g
Voda pitná do Kariny 500 g
Šlehačka nebo rostlinný krém 2000 g                                                                                             
Máslová varianta :
Kariny Besic Milk 1000 g
Voda pitná do Kariny 500 g
Máslo mlékárenské 500 g                                                                
Dohotovení povrchů výrobků (dortů) :
Karina Besic Milk 50 g
Voda pitná do Kariny 20 g
Topglanz 20 g
Roztok Sanettu (voda 13g + Sanett 7g) 20 g                                    

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: