Tip Efekt lupa
  • 1 z 2
 

Sandra Brilant

 

Kompletní směs pro výrobky výrazné, čokoládové chutě. Velkou předností použití Sandry BRILANT je jednoduchá příprava korpusu a jedinečná čokoládová chuť. Korpusy z této hmoty jsou štavnaté, mají kompaktní a hladký povrch. Použití na dortové korpusy, pláty na řezy, sušenky, muffiny.

126 Kč
Značka Ireks
Kategorie Korpusové směsi
Zvolte variantu
Kg: 1 Skladem 126 Kč
   
 

Hmotnost: 1 kg

Složení: cukr, pšeničná moukasušená vejce, kakao, kypřící látka (E450, E500), aroma.

Alergeny: lepek, vejce a výrobky z něj

Průměrné výživové hodnoty ve 100 g výrobku: energetická hodnota: 1601 kJ (383 kcal), tuky: 5,3 g, z toho nasyc.mastné kyseliny: 1,8 g, sacharidy: 71,9 g, z toho cukry: 45,3 g, vláknina: 3,7 g, bílkoviny: 10,7 g, sůl: 1,1 g

Dávkování: Suroviny: Sandra Brillant 1000 g, voda 650 g, rostlinný olej 180 g

Rychlá a jednoduchá příprava (po spojení všech surovin necháme 5 minut bobtnat, poté mícháme protínačkou při nejnižší rychlosti po dobu jedné minuty do hladké a homogenní konzistence). Poté nadávkujeme do forem a ráfku a pečeme dle obvyklých postupů.

Kompletní směs pro výrobky výrazné, čokoládové chutě. Velkou předností použití Sandry BRILANT je jednoduchá příprava korpusu a jedinečná čokoládová chuť. Korpusy z této hmoty jsou štavnaté, mají kompaktní a hladký povrch. Použití na dortové korpusy, pláty na řezy, sušenky, muffiny.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: