Popis
- Sypká směs na výrobu laskonek
- Slazená a upravená jádrová směs
- Dávkování: 530 g tekutých bílků + 1140 g cukru krupice + 350 g vody + 1 kg Aranky L
- Směs se dá použít i na dochucení krému do Laskonek
- Zpracování: 2-3 cukru krupice svaříme s vodou na 112-115°C, současně 1/3 cukru krupice vyšleháme s tekutým bílkem, do kterého pozvolna zaléváme cukerný roztok a došleháme, směs Aranka L zamícháme do důkladně vyšlehané a částečně vychladlé hmoty, kterou dále zpracováváme na výrobu laskonek. Na plechu vyloženém papírem tvoříme malé placičky, pečeme na 120°C. Vychladlé kousky spojíme žloutkovým krémem a pokropíme čokoládou
- Krém: 150 g změklého másla utřít s 80 g moučkového cukru, vanilkovým cukrem a žloutkem
- Složení: arašídová drť pražená, cukr, rýžová mouka, aroma (s lupinou)
- Alergeny: jádra podzemnice olejné (arašídy), vlčí bob (lupina), mohou se objevit stopy obilovin, vajec, soji, mléka, sezamových semen, skořápkových plodů
- Hmotnost: 1kg netto
- Průměrné výživové hodnoty ve 100g výrobku: 2102kJ/503kcal, tuky 27,8 g z toho nasycené mastné kyseliny 3,7 g, sacharidy 58,2 g z toho cukry 41,1 g, vláknina 5 g, bílkoviny 9,9 g
Výrobce:
IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.