Popis
Marcipán mandlový 52%
Marcipán je v Lubece připravován tradičním způsobem již přes 100 let. Získal proto Ochranné geografické označení Lübecker Marzipan.
Složení:
Mandle (52%) , cukr,voda, invertní cukrový sirup, ethanol.
Podmínky skladování:
V suchých a chladných skladech při teplotě max. 18° C a relativní vlhkosti vzduchu do 60%, vždy uzavřené, chránit před slunečním zářením.
Nutriční hodnoty na 100g: energie 470 kcal/1958 kJ, Proteiny 11 g, Sůl 0 g, tuk 29 g (z toho nasycených méně než 2,2g), Karbohydráty 38g ( z toho 38g cukru).
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.