Popis
Výhody při zpracování:
• univerzální (všestranné) možnosti zpracování
• optimální konzistence těsta
• jednoduchá a spolehlivá výroba
Kvalitativní výhody:
• velmi vláčný korpus typický pro brownies
• velmi tmavá a intenzivní barva korpusu
• dlouhotrvající čerstvost
Receptura:
Brownie-Mix Gluten Free 1000 g
Vejce čerstvá 75 g
Olej jedlý 160 g
Voda pitná 190 ml
Celková hmotnost 1425 g
Vlašské ořechy 150 g
Doba míchání: 2 – 3 min
Teplota pečení: 180 – 190 °C
Doba pečení: 20 – 25 min
Technologický postup:
Vymícháme všechny suroviny do hladka, nakonec přidáme
vlašské ořechy. Poté hmotu rozetřeme na plech a dáme péct.
Povrch můžeme potáhnout čokoládou a dozdobit kousky
vlašských ořechů.
Skladovací podmínky: V suchých, chladných, dobře větratelných skladech, vždy uzavřené.
Složení: Cukr, kakaový prášek se sníženým obsahem tuku, bramborový škrob, rostlinný tuk (palmový), sušená
syrovátka, dextróza, sušený vaječný bílek, kypřící látka (E450, E500), emulgátor (E471), sůl, zahušťovadlo
(E415).
Požadavky na kvalitu / zdravotní nezávadnost:
Smyslové: Vzhled: sypká směs
Barva: čokoládově hnědá
Fyzikální: pH (10 g/200 ml): 6,4 7,8
Stupeň kyselosti: 5,4 6,6
Měrná hmotnost: 763 932
g/l
Voda: 3,6 4,9
%
Mikrobiologické:
Chemické: Popel (500 °C): 2,6 3,8
%
Bílkovina (N x 6,25): 5,5 8,3
%
Škrob: 13,8 – 18,6 %
Tuk: 7,5 9,1
%
Celkový obsah balastních látek: 4,7 – 6,3 %
Obsah lepku: max. 20 mg/kg
Produkt splňuje požadavky pro potravinu s označením "BEZ LEPKU"
dle Prováděcího nařízení Komise (EU) č. 828/2014, v platném znění.
Výrobce:
IREKS ENZYMA s.r.o.
Kšírova 257
619 00 Brno
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.